За чутками, Mac Studio з чіпом М3 Ultra вийде на ринок у середині 2024 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нова модель Mac Studio з чіпом M3 Ultra, який може виявитися потужнішим, ніж очікувалося, буде випущена в середині 2024 року, згідно з новими даними.

Реклама

Про це повідомляє тайванська дослідницька компанія TrendForce із посиланням на ICsmart. Поточний Mac Studio, який включає варіанти чіпів M2 Max і M2 Ultra, був представлений на WWDC в червні 2023 року. Оскільки TrendForce прогнозує чергове оновлення Mac Studio у середині року, повторна поява на WWDC видається ймовірною цього року.

Цікаво, що TrendForce стверджує, що чіп M3 Ultra вироблятиметься на вузлі N3E компанії TSMC, як і чіп A18, який, як очікується, дебютує в лінійці iPhone 16 наприкінці цього року. Це означає, що це буде перший чіп Apple, виготовлений за технологією N3E. Чіпи M3, M3 Pro та M3 Max виробляються за техпроцесом N3B компанії TSMC, як і A17 Pro. N3E – це вдосконалена версія 3-нм техпроцесу TSMC, що забезпечує трохи кращу продуктивність та більш високий вихід продукції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: