OpenAI відкриває GPT-Магазин для всіх ентузіастів штучного інтелекту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Штучний інтелект стає все більш доступним завдяки OpenAI. Компанія готується запустити GPT Store – магазин для GPT і персоналізованих додатків, заснованих на їхніх AI-моделях, які генерують текст. Це відбудеться вже наступного тижня, а ось що відомо зараз…

Розробники, що підписалися на розсилку, отримали лист від OpenAI зі сповіщенням про відкриття нового магазину. У листі зазначено:

“Шановні розробники GPT, ми хочемо повідомити вам, що наступного тижня ми запускаємо GPT Store. Якщо ви зацікавлені в тому, щоб розмістити свій GPT в магазині, вам необхідно це зробити: ознайомтеся з оновленими правилами використання та рекомендаціями бренду GPT, переконайтеся, що ваш GPT відповідає вимогам, підтвердіть свій профіль білдера та опублікуйте свій GPT як “Публічний”.”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відкриття магазину – це частина стратегії OpenAI робити ChatGPT доступнішим для широкого загалу. Компанія прагне забезпечити безпечне та відповідальне використання GPT, вживаючи заходів для запобігання можливому зловживанню. Відкриття магазину свідчить про значний прогрес у сфері штучного інтелекту та вказує на зростання ролі AI у повсякденному житті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.