Другого січня по всій країні не працював мобільний зв’язок та інтернет. Vodafone теж не працював

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
Вчора в Угорщині абоненти Vodafon, Telekom та/або Digi помітили, що послуги мобільного зв’язку, телебачення та Інтернету були перервані або недоступні .
Проблема також торкнулася кількох угорських веб-сайтів, у тому числі сайтів Origo, Magyar Nemzet, Bors і Mandiner, які видавали повідомлення про помилку 502 Bad Gateway.
Зрозуміло, що на всіх можливих платформах почалися масові скарги, але цей хаос продовжився недовго, і Telekom та Vodafone також відреагували на інцидент заявою.
По-перше, Telekom оголосив через свій офіційний профіль у Facebook, що його мобільний сервіс, а також послуги IPTV та Telekom TV відновлені, і якщо у когось виникнуть якісь помилки, вони рекомендують перезавантажити пристрій. Згідно з повідомленням, причиною цього став збій у електропостачанні.
Гучніше про це заявив Vodafone, який так само ознайомив своїх клієнтів у Facebook з тим, що перебої, пов’язані з доступністю мобільних послуг, були викликані відключенням електроенергії в одному із серверних центрів.
Кілька годин тому написали, що співробітники вже вирішили проблему, тому все працює гладко, проте можливо, що телефони не підключаються до мережі автоматично. У цьому випадку також може допомогти перезавантаження, як і у випадку з дротовими пристроями, відключення та повторне підключення, яке, можливо, навіть доведеться повторити.
Нещодавно в іншому оголошенні Vodafone повідомив усім, що «внаслідок відключення електроенергії в деяких районах все ще можуть бути перебої у наданні послуг дротового Інтернету та телебачення», а також може статися так, що деякі інтерактивні функції Vodafone TV (такі як відеотека, функція перегляду програми та зупинки) вони не працюють. Вони старанно працюють над усуненням проблеми, тож варто стежити за розвитком подій.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: