Додаток monobank поповнився новою функцією

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку та інтернету Lifecell та інтернет-банк Monobank уклали партнерську угоду, щоб забезпечити автоматичну оплату рахунків за допомогою додатку кредитної картки компанії. Відтепер клієнти Lifecell зможуть налаштувати автоматичну оплату тарифних пакетів через програмне забезпечення Monobank.

Автоматичні платежі – це зручний спосіб розраховуватися з постачальниками послуг без необхідності відстежувати час проведення транзакцій. Це означає, що клієнтам не потрібно витрачати час на налаштування та контроль необхідних параметрів (суми, тривалості тощо).

При зміні тарифу або його вартості автоматично оновлюється сума наступного платежу та дата оплати. Це позбавляє від необхідності вручну налаштовувати параметри автоматичного платежу щоразу після внесення змін.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Процес автоматичної оплати виглядає наступним чином Після 20:00 дня, що передує даті платежу, з монобанківського рахунку автоматично списується сума, що відповідає вартості тарифного плану, та додаткові кошти, які будуть додані на рахунок за бажанням абонента. Наступне списання коштів відбувається через чотири тижні або 30 днів, відповідно до умов тарифного плану.

Відмінності автооплати від звичного автопоповнення включають:

  • резервування коштів виключно на оплату тарифу, без можливості використовувати їх для інших платежів;
  • списання коштів за день до оплати пакета послуг за тарифом;
  • автоматичне оновлення налаштувань у разі зміни тарифу, його вартості або перезамовлення пакету послуг, і відсутність необхідності вручну змінювати параметри.

Для налаштування послуги в додатку monobank користувачу необхідно:

  1. Увійти до програми => розділ «Ще».
  2. Вибрати “Мобільний зв’язок” => “Підключити автооплату lifecell”.
  3. Вказати картку для автоматичного списання коштів або, при необхідності, вимкнути автооплату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.