Українська бронетехніка отримає новітню систему ситуаційної обізнаності Vegvisir Core

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Україна вдосконалює свою оборону з новітньою системою ситуаційної обізнаності Vegvisir Core.

Реклама

Бронетехніка нашої країни отримає важливий апгрейд завдяки угоді між компанією Vegvisir та DefSecIntel. Ця естонсько-хорватська ініціатива спрямована на підвищення ефективності екіпажів транспортних засобів у військових операціях.

Система Vegvisir є технологічним рішенням, що дозволяє оперативно сприймати та реагувати на зміни в бойових обставинах. Вона об’єднує камери, датчики та алгоритми обробки зображень, створюючи 360-градусне MR/VR-зображення для екіпажу.

“Це наш перший крок у підтримці України, і ми плануємо робити ще більше,” – заявили в Vegvisir.

Система має модульну конфігурацію, що дозволяє вирішувати різноманітні завдання, використовуючи індивідуальні рішення. Її чотирирівнева система датчиків включає в себе систему датчиків водія, ближньої дії, середнього радіуса та приціл командира дальньої дії.

Однією з ключових переваг Vegvisir є здатність екіпажу “бачити крізь стіни”, забезпечуючи повний огляд на відстані до 10 км у режимі реального часу.

Ця інноваційна система також відповідає військовим стандартам НАТО та інтегрується з іншими платформами, такими як безпілотні наземні транспортні засоби.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMilitarnyi

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: