Vodafone дає півроку кулі, а Київстар – круті бонуси

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Два найбільші мобільні оператори, а саме, Київстар і Vodafone вирішили порадувати своїх абонентів і запропонували їм небачену щедрість у послугах. 

Реклама

Отже, зазначається, що найбільші мобільні оператори України зробили своїм клієнтам вигідні пропозиції, причому кожен запропонував те, чого не має конкурент.

Так ось, мобільний оператор Vodafone пропонує своїм абонентам таке: “Вигідніше не знайдете: 6 міс. зв’язку за 199 грн! Скористайтеся можливістю зекономити. Поповніть рахунок на 199 грн до 04.01.2024 – і пів року залишайтеся на зв’язку. Поповнити без комісії: www.vodafone.ua/paym “

А ось його конкурент – Київстар, пропонує наступне: “До новорічних свят на Київстар ТБ відкрито розширений доступ до 370+ каналів, 20 000 фільмів, серіалів та мультфільмів. Дивіться улюблену стрічку без додаткової плати. Пропозиція діє до 7 січня включно і не поширюється на категорію «Покупка». Відкривайте на ноутбуці, SMART TV або зі смартфона: kv.st/azk “

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: