Гра Shapik: The Quest від розробника з Запорізької області, чиє рідне місто було зруйноване, отримала безкоштовне демо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Павло Подберезко, розробник із Запорізької області, анонсував безкоштовне демо своєї нової гри “Shapik: The Quest”. Цей квест створений в умовах війни, коли його рідне місто було зруйновано.

У відео на TikTok, Павло розповів про своє скрутне становище та те, як він розробляє гру, проживаючи у селі на Вінниччині. Попри відсутність професійного досвіду автора у малюванні, гра “Shapik: The Quest” вражає якісною графікою та оригінальною історією.

Цей квест – ремастер оригінальної гри, створеної Павлом на Flash у 2011 році. Оновлена версія обіцяє нові рівні, текстури 4K, підтримку геймпада та унікальний спосіб розповіді історії через анімовані “бульбашкові думки”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Павло розпочав кампанію на Kickstarter, плануючи зібрати $6,343 на продовження роботи. Він детально описав кожен витратний пункт, включаючи оренду житла та підписку на софт Adobe.

Наразі гра готова на 80%, і підтримати розробника можна, придбавши його попередній проєкт “Shapik: The Moon Quest” у Steam.

Всю необхідна інформація та посилання для завантаження демо доступні на сайті українського розробника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.