Міністерство оборони готує оновлену систему бронювання працівників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Міністерстві оборони України планують впровадити інновації у процедурі бронювання працівників. Що чекає на військовозобов’язаних?

За повідомленням Європейської Бізнес Асоціації, відбулася зустріч із заступником міністра економіки Ігорем Фоменком, під час якої було анонсовано плани з оновлення системи бронювання працівників.

Однією з ключових ініціатив є зміна підходів до бронювання, роблячи їх більш зрозумілими та прозорими. Також планується впровадження електронної системи бронювання, яка буде експериментальним проєктом на два роки, паралельно зі збереженням паперових бронювань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з новою концепцією, можливість бронювання стосуватиметься до 50% військовозобов’язаних працівників. Термін бронювання буде залежати від наявності неточності у даних, варіюючись від одного до шести місяців.

Важливою деталлю є те, що бронювання надаватиметься лише тим компаніям, які визнаються критично важливими. Також передбачено перебронювання при продовженні статусу критичності підприємства.

Інформацію про військовозобов’язаних можна буде перевірити в електронному варіанті через систему “Оберіг”, доступ до якої обмежений.

Міністерство економіки не підтримує ініціативу від Міноборони щодо погодження списків військовозобов’язаних в ТЦК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.