Міністерство оборони готує оновлену систему бронювання працівників

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У Міністерстві оборони України планують впровадити інновації у процедурі бронювання працівників. Що чекає на військовозобов’язаних?

Реклама

За повідомленням Європейської Бізнес Асоціації, відбулася зустріч із заступником міністра економіки Ігорем Фоменком, під час якої було анонсовано плани з оновлення системи бронювання працівників.

Однією з ключових ініціатив є зміна підходів до бронювання, роблячи їх більш зрозумілими та прозорими. Також планується впровадження електронної системи бронювання, яка буде експериментальним проєктом на два роки, паралельно зі збереженням паперових бронювань.

Згідно з новою концепцією, можливість бронювання стосуватиметься до 50% військовозобов’язаних працівників. Термін бронювання буде залежати від наявності неточності у даних, варіюючись від одного до шести місяців.

Важливою деталлю є те, що бронювання надаватиметься лише тим компаніям, які визнаються критично важливими. Також передбачено перебронювання при продовженні статусу критичності підприємства.

Інформацію про військовозобов’язаних можна буде перевірити в електронному варіанті через систему “Оберіг”, доступ до якої обмежений.

Міністерство економіки не підтримує ініціативу від Міноборони щодо погодження списків військовозобов’язаних в ТЦК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: