Vodafone збільшить вартість недорогих тарифних планів, якими найчастіше користуються люди похилого віку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі сервісу незадоволені майбутнім подорожчанням тарифів на зв’язок напередодні свят.

Перед зимовими святами мобільний оператор Vodafone оголосив про підвищення цін на зв’язок для своїх клієнтів. Про це стало відомо після реакції користувачів на сторінці компанії у соціальних мережах.

Жителька України висловила своє обурення щодо рішення Vodafone збільшити вартість недорогих тарифних планів, якими найчастіше користуються люди похилого віку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На її думку, компанія додала додаткові гігабайти в пакет послуг, які часто буває складно використовувати через погану якість зв’язку.

«Коли напередодні Різдва у багатьох місцях діють знижки, (оператор) пішов іншим шляхом, вирішивши підняти ціни на тарифи, якими зазвичай користуються люди похилого віку зі звичайними кнопковими телефонами. До того ж, вони нав’язують зайві гігабайти, які не вдасться використовувати навіть на смартфоні через неякісний зв’язок», — поділилася вона своїми переживаннями.

Представники Vodafone відповіли на скаргу, заявивши, що підвищення цін є необхідним заходом для підтримки обладнання у робочому стані та надання послуг зв’язку всім клієнтам.

«Будь ласка, повірте, зараз нам дуже важко змінювати тарифи. Ми розуміємо, що це викликає невдоволення. Але нам необхідно забезпечувати стабільність зв’язку», – зазначили у компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.