Ілон Маск незабаром оновить X платіжними функціями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ілон Маск нещодавно розкрив свої плани додати функцію платежів у додаток X (колишній Twitter) до середини 2024 року. Мультимільярдер і технологічний магнат працює над тим, щоб перетворити X на “додаток для всього” – до того, як Маск придбав платформу, Twitter характеризувався як платформа для ведення мікроблогів. Цікаво, що Маск вирішив не згадувати про криптовалюти, коли говорив про свій план щодо цифрових платежів на X. Криптоплатежі залишаються дуже затребуваною функцією на X, особливо серед завзятих ентузіастів криптовалют.

В інтерв’ю Кеті Вуд з ARK Invest в четвер Маск повідомив, що необхідно отримати кілька ліцензій, перш ніж X зможе функціонувати як грошовий переказник. За словами Маска, це означає, що користувачам, можливо, доведеться почекати до середини 2024 року, перш ніж функція платежів буде остаточно розгорнута на платформі. Хоча Маск визнав, що X трохи запізнився з відправкою всіх цих необхідних додатків, він не розкрив жодних планів щодо інтеграції криптовалюти з майбутньою платіжною функцією X. Навпаки, нещодавно Маск показав, що він витрачає “майже небагато” часу на роздуми про цифрові активи, відповідаючи на питання, поставлене його власною ініціативою GenAI під назвою Grok.

Цей очевидний холодний підхід технологічного магната до криптовалют викликав дискусії серед користувачів соціальних мереж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Станом на серпень цього року X отримала ліцензію на здійснення грошових переказів у Род-Айленді, Мічигані, Міссурі та Нью-Гемпширі.

Варто зазначити, що хоча Ілон Маск і надалі тримається осторонь криптовалют, його компанія Tesla, яка виробляє електромобілі, все ще володіє BTC на суму 148 мільйонів доларів США (приблизно 1232 рупій). Компанія також дозволяє купувати деякі товари Tesla за Dogecoin. У 2022 році повідомлялося, що компанія Маска, яка займається будівництвом тунелів, під назвою The Boring Company, дозволила клієнтам платити в DOGE за поїздки в транзитній системі Лас-Вегаса.

У квітні повідомлялося, що Маск запропонував свою улюблену криптовалюту Dogecoin як платіжний засіб для користувачів, які бажають скористатися послугами Twitter Blue. Однак цього не сталося, коли минули місяці. Наразі залишається незрозумілим, чи планує X підтримувати криптовалютні транзакції в рамках майбутньої платіжної функції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.