Стосується всіх, хто має рахунок ПриватБанку: акуратніше його можу заблокувати, доведеться йти до суду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники фінансової установи пояснили, що у деяких випадках українцям можуть розблокувати рахунок лише після рішення суду.

«ПриватБанк» знову опинився в центрі уваги, оскільки продовжує блокувати карти та доступ до програми «Приват24» своїх клієнтів.

Банк вживає цих заходів через підозрілі фінансові операції, які, на його думку, можуть бути пов’язані з шахрайською діяльністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скарга від клієнтки ПриватБанку з’явилася на порталі «Мінфін».

Чому банк заблокував картку

Одна з клієнток банку поділилася своєю ситуацією, пов’язаною з блокуванням її рахунку та закриттям доступу до мобільного додатка «Приват24».

Виявилося, що їй надійшов грошовий переказ як обмін криптовалюти на біржі Binance . Після чого відбулося миттєве блокування банківського рахунку.

Клієнтка стверджує, що вона не отримала жодного письмового повідомлення від ПриватБанку та зазначила, що спроби зв’язатися з банком по телефону виявилися марними.

“Банк цілий місяць ігнорує мої звернення, і зробили так, що я не можу додзвонитися операторам, робот пропонує мені повернути кошти відправнику або натиснути цифру 2, якщо я хочу вирішити проблему інакше, далі чергова фраза робота та відбій зв’язку”, – йдеться у повідомленні . .

Як відреагували на скаргу у ПриватБанку

У відповіді на ситуацію, що склалася в ПриватБанку вказали, що фахівці ретельно розглянули заявку клієнтки і пояснили, що блокування рахунку було проведено за підозрою у скоєнні шахрайських операцій.

Відмічено, що зловмисники можуть використовувати рахунки для виведення коштів через криптобіржі, і таким чином клієнти навіть не підозрюючи, можуть потрапити під підозру фінустанови.

У повідомленні йдеться, що клієнтці можуть розблокувати рахунок лише після того, як цю ситуацію розглянуть правоохоронні органи або за рішенням суду.

«Банк змушений обмежити співпрацю із вами. А рішення може бути змінено після проведення розгляду правоохоронними органами чи за рішенням суду», – зазначили у банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.