Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra 2 остаточно зняті з продажу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple не змогла відкласти рішення про припинення продажів двох моделей своїх годинників. Про це пише Engadget.

Раніше ми писали, що компанія Masimo подала до суду на Apple за те, що та використовувала її патент під час розробки біодатчиків Apple Watsh Series 9 і Ultra 2. Суд став на бік Massimo і наказав зняти з продажу ці моделі годинників 21 грудня 2023 року. Apple подала апеляцію, але її не встигли розглянути.

Згідно з джерелом, клопотання про відтермінування зняття з продажу Apple Watch було відхилено владою США. Відсьогодні годинник не продаватимуть у цій країні. Рішення однозначно позначиться на вартості годинників, що залишилися в роздробі, по всьому світу, особливо в тих країнах, куди девайси Apple постачалися зі США. Україну це теж частково стосується.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Masimo стверджує, що патент стосується саме апаратної частини датчиків, тому обійти його оновленням ПЗ не вийде. Якщо це так, то є великий шанс, що зупинка продажів Apple Watch Series 9 і Ultra 2 у США буде остаточною. У такому разі навряд чи компанія продовжить продавати їх в інших країнах; найімовірніше, годинник вийде в оновленому вигляді з новими назвами.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.