Продажі PlayStation 5 перевищили 50 мільйонів одиниць – це більше, ніж Switch і Xbox

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі PlayStation 5 досягли нового рубежу. У середу компанія Sony оголосила, що продала 50 мільйонів консолей з моменту запуску наприкінці 2020 року.

Ця цифра показує, наскільки сильно зростають продажі PS5, адже в липні Sony оголосила, що продала понад 40 мільйонів приставок. Це, ймовірно, пов’язано зі збільшенням доступності PS5 після того, як проблеми з ланцюжком поставок призвели до зменшення кількості консолей на полицях магазинів.

“Ми вдячні всім нашим гравцям, які вже приєдналися до подорожі з PS5, і ми раді, що це перший святковий сезон з моменту запуску, коли ми маємо повну пропозицію консолей PS5 – тож кожен, хто бажає, може отримати її”, – сказав Джим Райан, президент і генеральний директор Sony Interactive Entertainment, у своїй заяві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

PS5 досягла позначки 50 мільйонів продажів лише на тиждень повільніше, ніж PS4, але це все одно вражаючий результат, враховуючи наявні обмеження.

Як зазначає Financial Times, дані компанії Ampere Analysis показують, що продажі PlayStation цього року зросли на 65% до 22,5 мільйонів одиниць, випередивши продажі Switch та Xbox, які впали на 18% та 15% відповідно. Це свідчить про те, що Sony на шляху до досягнення своєї мети – поставити 25 мільйонів консолей до березня 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.