Вже з п’ятниці: Vodafone суттєво змінює свої тарифи: ціни піднімають, хвилини урізають

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абоненти мобільного оператора скаржаться, що мобільний оператор Vodafone без повідомлення абонентів змінив вартість тарифного плану і вдвічі урізав для спілкування. Відповідне повідомлення з’явилося 19 грудня 2023 на офіційній сторінці в мережі Х.

Передплатна книжка під ніком “теплий жовтень” зазначила, що мені було краще, щоб Vodafone заздалегідь попередив абонентів, а не тоді, коли вона зайшла в мобільний додаток і побачила зміни у тарифному плані.

“Тобто вартість піднімемо, а хвилин дамо вдвічі менше, було б класно якось ще інформувати, а не так, що я зайшла ще раз у ніколи і тільки тоді дізналася”, – написала вона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Про який саме тарифний план умова в публікації не уточнюється, проте в інформації мобільного оператора йдеться, що з 22 грудня 2023 року у її тарифному відбудуться зміни:
  • вартість послуги становитиме 195 грн на місяць,
змінюється обсяг після:
  • з 20 Гб до 25 Гб,
  • з 500 до 250 хвилин по Україні.

Також мобільний оператор запропонував скористатися знижкою в 20% на 3 місяці та замість 195 грн. платити 156 грн./міс. Скористатися пропозицією можна модно 01.01.2024 року.

Повідомлення теплий жовтень. Фото скрін twitter.com/vrvruaua

 

У компанії відреагували на скаргу та відповіли, що деякі тарифи дорожчатимуть найближчим часом. Такий крок пояснили тим, що компанія інвестує багато грошей у розширення географічної мережі, підвищення швидкості інтернету та відновлення зв’язку у регіонах бойових дій. Тому вартість та обсяг послуг змінюються.

А також представники Vodafone зазначили, що про зміни абонентів інформують у мобільному додатку та через СМС повідомлення.

Відповідь на повідомлення теплий жовтень. Фото скрін twitter.com/vrvruaua

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.