Термінові новини від Київстар: стосується кожного абонента, що потрібно зробити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Після того, як хакерська атака залишила понад 20 мільйонів абонентів без зв’язку та доступу до інтернету на кілька днів, “Київстар” порадував мережу Х і повідомив про відновлення роботи багатьох сервісів.

Реклама

Йдеться про роботу мобільного додатку компанії “Мій Київстар”. Оператор поінформував своїх клієнтів про те, які послуги тепер доступні в цьому додатку.

Зокрема, можна дізнатися:

Реклама
  • Стан рахунку та залишки грошей на ньому;
  • Перевірити умови тарифного плану;
  • Поповнити рахунок;
  • Переглянути історію своїх витрат за останні 2 місяці;
  • Змінити тариф на новий;
  • Зіграти в ігри прямо у додатку.

При цьому у компанії попередили, що ще продовжують працювати над поверненням у додатку персональних пропозицій абонентам. У Київстар подякували абонентам за підтримку та розуміння.

Нещодавно мобільні оператори повідомили, що 99% базових станцій на підконтрольних уряду територіях працюють нормально, і всі основні послуги доступні.

Високошвидкісний мобільний інтернет був відновлений у київському та харківському метрополітенах. Доступні всі основні послуги, включаючи телекомунікаційні послуги, мобільний інтернет, SMS та міжнародний голосовий роумінг; відділення “Київстар” відновили надання більшості послуг клієнтам.

Компанія також заявила, що продовжує покращувати послуги домашнього інтернету в Києві та багатьох інших містах. Компанія також планує зняти обмеження на швидкість мобільного інтернету в найближчому майбутньому. Високошвидкісний мобільний інтернет з роумінгом буде запущений у багатьох європейських країнах, включаючи Німеччину, Чехію та Польщу.

За інформацією “Київстар”, компенсація буде запропонована абонентам після того, як мережа буде стабільно працювати і всі послуги будуть запущені. Офіційна інформація щодо компенсації постраждалим буде оголошена у встановленому порядку. Тому абонентам доведеться почекати деякий час.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ