Термінові новини від Київстар: стосується кожного абонента, що потрібно зробити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Після того, як хакерська атака залишила понад 20 мільйонів абонентів без зв’язку та доступу до інтернету на кілька днів, “Київстар” порадував мережу Х і повідомив про відновлення роботи багатьох сервісів.

Реклама

Йдеться про роботу мобільного додатку компанії “Мій Київстар”. Оператор поінформував своїх клієнтів про те, які послуги тепер доступні в цьому додатку.

Зокрема, можна дізнатися:

  • Стан рахунку та залишки грошей на ньому;
  • Перевірити умови тарифного плану;
  • Поповнити рахунок;
  • Переглянути історію своїх витрат за останні 2 місяці;
  • Змінити тариф на новий;
  • Зіграти в ігри прямо у додатку.

При цьому у компанії попередили, що ще продовжують працювати над поверненням у додатку персональних пропозицій абонентам. У Київстар подякували абонентам за підтримку та розуміння.

Нещодавно мобільні оператори повідомили, що 99% базових станцій на підконтрольних уряду територіях працюють нормально, і всі основні послуги доступні.

Високошвидкісний мобільний інтернет був відновлений у київському та харківському метрополітенах. Доступні всі основні послуги, включаючи телекомунікаційні послуги, мобільний інтернет, SMS та міжнародний голосовий роумінг; відділення “Київстар” відновили надання більшості послуг клієнтам.

Компанія також заявила, що продовжує покращувати послуги домашнього інтернету в Києві та багатьох інших містах. Компанія також планує зняти обмеження на швидкість мобільного інтернету в найближчому майбутньому. Високошвидкісний мобільний інтернет з роумінгом буде запущений у багатьох європейських країнах, включаючи Німеччину, Чехію та Польщу.

За інформацією “Київстар”, компенсація буде запропонована абонентам після того, як мережа буде стабільно працювати і всі послуги будуть запущені. Офіційна інформація щодо компенсації постраждалим буде оголошена у встановленому порядку. Тому абонентам доведеться почекати деякий час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: