Україна оштрафувала PornHub: що відомо про податкове порушення та його наслідки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Українська податкова вирішила покласти край податковим ухиленням відомого сайту для дорослих PornHub. Глава податкового комітету Верховної Ради, Данило Гетманцев, розповів про сутність порушення.

Реклама

Відомо, що PornHub ухиляється від реєстрації та сплати податків. У порівнянні з іншим сервісом для дорослих, Onlyfans, який з початку 2023 року вже вніс $944,1 тис. до держбюджету України, ситуація з PornHub виглядає безвідповідальною.

За порушення податкових обов’язків PornHub був оштрафований на суму $5543. Рішення про штраф та повідомлення про порушення правил також були направлені до Агентства доходу Канади.

Гетманцев наголосив, що кожен внесок у формі податку на Google іде на потреби української армії. Зазначивши, що Україна посідає 14-те місце у рейтингу PornHub за переглядами, він підкреслив важливість відповідального ставлення до оподаткування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: