Розкрито подробиці нових AirPods 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Марка Гурмана AirPods 4 з’явиться у двох варіантах і змістить однотипних попередників. Про це розповів тематичний ресурс Macrumors.

За словами журналіста нова версія бездротових навушників об’єднає в собі дизайн і ергономіку AirPods і AirPods Pro. Ніжки вкладишів стануть коротшими, а посадка надійнішою. За рахунок чого навушники краще сидітимуть у вухах – не уточнюються, як і наявність силіконових насадок.

Порт зарядного кейса зміниться з Lightning на USB-C, що з переходом лінійки iPhone 15 на новий роз’єм цілком очікувано. Також у корпус вмонтують міні-динаміки – навушники видаватимуть сигнал, якщо звернутися до додатка “Локатор” у разі втрати. Старші AirPods 4 будуть оснащені активним шумозаглушенням, як у AirPods Pro. Більш детальних відмінностей між версіями Гурман не зазначив.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також повідомляється, що пізніше, разом з оновленням, додадуть функціональність слухового апарату, а в додатку з’явиться тест на ступінь ослаблення слуху. Технологію схвалили медексперти США як безрецептурний пристрій.

AirPods 4 очікують у продажу до вересня 2024 року, коли Apple представить нові моделі iPhone 16.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.