Марк Цукерберг будує на Гаваях секретний комплекс із бункером, який оцінюється у $270 млн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Марк Цукерберг, засновник та глава Facebook і Meta, розпочав будівництво свого гавайського розкішного ранчо за $270 млн (попередня оцінка). За інформацією Wired, Цукерберг планує забезпечити не лише комфорт, але й безпеку для себе та своєї родини.

Маєток Koolau Ranch розташований на 1400 акрах на острові Кауаї. Розкішний комплекс обіцяє 30 спалень, 30 ванних кімнат, та 11 будиночків на деревах, з’єднаних мостами. Це дозволить гостям легко пересуватися між ними без спускання на землю.

Окрім розкішних особняків та підземного бункера, комплекс включатиме тунельну систему, пов’язану із житловою зоною та механічною кімнатою. Бункер обладнаний житловими приміщеннями, механічною кімнатою та аварійним люком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захисні заходи включають замки з клавіатурою, звукоізольовані двері та бібліотеку з “сліпими” дверима. Також передбачено резервуар для води та систему насосів з продуктами харчування.

Повна вартість проєкту, включаючи земельну ділянку, оцінюється у $270 млн. Цей амбіційний захисний комплекс створюється для забезпечення безпеки та комфорту Марка Цукерберга та його сім’ї в непередбачених обставинах. Цікаво, яких?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.