Apple випустить iPad з OLED-дисплеєм у 2024 році, складні пристрої – на багато пізніше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звіт ланцюжка поставок підтверджує, що OLED-дисплеї з’являться в iPad уже 2024 року, але плани Apple щодо складного пристрою залишаються в підвішеному стані, і терміни їх реалізації невідомі.

OLED – це більш досконала технологія виробництва дисплеїв, яка вже використовується в лінійці iPhone. Mini LED використовується в 12,9-дюймових iPad Pro і MacBook Pro, але незабаром буде замінений на OLED.

Згідно з інформацією видання Nikkei Asia, Apple має намір випустити OLED iPad у 2024 році, OLED MacBook у 2025 році, і все ще вивчає можливість створення складного пристрою. Двоє людей, знайомих із цим питанням, кажуть, що в Apple “немає конкретних термінів” щодо випуску складного пристрою на кшталт iPhone Fold.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Ми бачимо, що виробники РК-дисплеїв сильно потіснені через зростаюче використання OLED у невеликих продуктах середнього розміру. Huawei, Lenovo… всі вони дуже агресивно використовують OLED у своїх планшетах”, – говорить один із постачальників OLED і РК-екранів. “З огляду на те, що Apple планує реалізувати iPad наступного року, ми можемо тільки уявити, що майбутні дні для виробників дисплеїв стануть ще складнішими”.

За різними даними, OLED MacBook з’явиться між 2024 і 2027 роками. Більшість звітів сходяться на тому, що OLED iPad з’явиться першим, але терміни випуску потенційного складного пристрою продовжують зсуватися.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.