Vodafone готовий забезпечити своїми SIM-картами клієнтів Київстар

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

12 грудня внаслідок хакерської атаки стався масштабний збій у мережі мобільного оператора Київстар. Через це багато клієнтів компанії кинулися купувати картки інших операторів. Стало відомо, що Vodafone готовий забезпечити своїми SIM-картами всіх клієнтів Київстар.

За словами фахівців Vodafone, компанії вдалося впоратися з несподіваним зростанням навантаження на мережу. Водночас у компанії зазначили, що такого різкого зростання клієнтів у них досі ще не було. Наразі технічні експерти Vodafone вживають заходів, щоб їхня мережа змогла зберегти працездатність у разі хакерської атаки, подібної до тієї, яку було здійснено на Київстар.

Представники Vodafone повідомили, що наразі жодного дефіциту SIM-карток немає. Тому придбати картку можуть усі охочі. Для цього лише потрібно відвідати спеціалізований магазин Vodafone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.