У оператора Vodafone виникли проблеми зі зв’язком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З вини “Київстар” мережа мобільних операторів Vodafone відчуває майже в 3 рази більше навантаження через збільшення кількості користувачів. Про це повідомила прес-служба компанії. Крім того, програма не працює і виникають проблеми з підключенням до Інтернету.

“Навантаження значно зросло, в деяких регіонах — до 30%. Через функціонування мережі і сервісів Vodafone можуть виникнути проблеми з поповненням, якщо в терміналі поповнення використовується карта іншого оператора.В даний час це ускладнює роботу в мережі”, – пояснили в компанії.

Слід зазначити, що через велике навантаження на сьогоднішні канали обслуговування у деяких абонентів можуть виникнути обмеження в доступі до додатка My Vodafone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Фахівці вже працюють над забезпеченням стабільності роботи сервісу в цих умовах”, – запевнили в компанії.

Як відомо, вранці оператор “Київстар” піддався масованій хакерській атаці. В результаті атаки на ядро мережі зв’язок цього провайдера була втрачена практично по всій країні. Відновлювальні роботи тривають.

В результаті атаки на “Київстар” виникли проблеми з функціональністю роумінгу. Крім того, існують певні проблеми з роботою системи private banking.

У той же час власник Monobank заявив, що сьогодні на Mono була здійснена потужна хакерська атака, але вона була відбита.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.