Банкомати Ощадбанку перестали працювати. Банкомати ПриватБанку так само

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У роботі банкоматів та терміналів Ощадбанку також виникли проблеми.

За словами представників фінансової установи, труднощі з використанням деяких послуг будуть усунені лише після того, як збій сервісів мобільного оператора буде ліквідовано.

Вранці 12 грудня у роботі мобільного оператора «Київстар» стався масштабний збій , внаслідок чого перестали працювати багато сервісів. “Ощадбанк” не став винятком. Про це повідомила прес-служба банку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначається, що перестала працювати незначна частина банкоматів, POS-терміналів та інформативно-платіжних терміналів Ощадбанку.

«Повне відновлення їхньої роботи відбудеться після ліквідації збою сервісів компанії Київстар», — йдеться у повідомленні.

Раніше спікер «Приватбанку» Олег Серга у коментарі hromadske також заявив, що збій у системі «Київстар» частково вплине на роботу деяких терміналів та банкоматів, проте не на всю мережу.

«Для загального розуміння деяка частина всіх банків, банкоматів і POS-терміналів працює на мобільних картках. Тобто у POS-терміналі стоїть мобільна карта. Для тих терміналів, які працюють на мобільних картах «Київстару», звісно, ​​ця проблема впливає на їхню роботу», – заявив Олег Серга.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.