Чутки: 12,9-дюймовий iPad Air вийде в березні 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2023 рік стане першим календарним роком без випуску нових iPad, але вже в наступному очікується оновлення всієї лінійки планшетних комп’ютерів. Зокрема, ходять чутки, що наступний iPad Air буде випущений у двох розмірах.

Ланцюжок поставок Apple почав відвантаження дисплейних панелей для більшого 12,9-дюймового iPad Air цього місяця, згідно з повідомленням від Росса Янга, генерального директора Display Supply Chain Consultants. У Янга хороший послужний список чуток про дисплеї Apple, тому інформація, якою він поділився, швидше за все, достовірна.

Крім збільшеного розміру дисплея, ніяких серйозних змін у дизайні 12,9-дюймового iPad Air поки не передбачається. Поточний iPad Air оснащений 10,9-дюймовим дисплеєм, і ця модель також має оновитися приблизно в березні наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто очікує, що наступні моделі iPad Pro будуть оснащені OLED-дисплеями, і в результаті вони, найімовірніше, виявляться дорожчими за поточні пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.