Apple не ремонтуватиме низку популярних пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська компанія Apple внесла до списку вінтажних і застарілих пристроїв оригінальний iPhone SE і ще кілька гаджетів.

Статус вінтажного пристрою означає, що їхній ремонт в авторизованих сервісних центрах Apple неможливий через відсутність запчастин.

За інформацією порталу Apple Insider, “звання” вінтажного пристрою присвоюють гаджетам, знятим з виробництва понад 5 років тому. При цьому наголошується, що вперше представлений навесні 2016 року iPhone SE був доступний для офіційної покупки аж до вересня 2018 року. Після появи цей смартфон став вельми популярним, тому що в корпусі iPhone 5s було встановлено “залізо” iPhone 6s, а ціна була нижчою за старші моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім iPhone SE, Apple також занесло до списку вінтажних й інші продукти: друге покоління 12,9-дюймового iPad Pro і спеціальне видання бездротових навушників Beats Solo3 Wireless, представлені на честь 90-річчя Міккі Мауса. Також тепер офіційно визнані застарілими навушники Powerbeats 2 і Solo2 Wireless, продажі яких припинено понад 7 років тому.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.