Фонд розвитку інновацій вперше обрав Топ-15 українських стартапів: S.lab — стартап року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Фонд розвитку інновацій визначив найкращі українські стартапи, які активно сприяють розвитку стартап-екосистеми та продовжують творити інновації навіть в умовах війни. Про це повідомив Михайло Федоров у Telegram.

Реклама

Лідером року став S.lab, що виробляє екологічне пакування із рослинних компонентів, замінюючи пінопласт. Його матеріал повністю розкладається в ґрунті та може ефективно замінити пластик.

S.lab отримав шанс продемонструвати свою унікальність, перемігши на IT Arena 2023 та здобувши $10,000 інвестицій. Це свідчить про те, що українські інновації визнані не лише власною країною, але й ширше — у світі.

Протягом чотирьох років Фонд розвитку інновацій став центром об’єднання усіх гравців екосистеми, який підтримав понад 380 стартапів із загальним обсягом інвестицій $8,7 мільйона. На додаток до цього, Фонд розпочав співпрацю зі світовими гігантами, від Amazon до Payoneer, і запустив кластер Brave1 для підвищення обороноздатності країни.

Це визнання свідчить не лише про талант українських стартапів, але й про невтомність та наполегливість у розвитку інновацій, навіть у важкі часи.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ