Більше не таємниця: розкрито назву нового фітнес-браслета Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung готується до запуску свого нового фітнес-браслета. І свіжий запис у базі даних Bluetooth SIG підтвердив цей факт.

Реклама

Також стало відомо, що пристрій називатиметься Galaxy Fit 3, з модельним номером SM-R390. Він отримає підтримку Bluetooth 5.3, що забезпечить поліпшене з’єднання і передачу даних. Ці деталі раніше були предметом чуток, але тепер підтверджені офіційно.

Хоча база даних Bluetooth SIG в основному фокусується на зв’язку Bluetooth, вона часто спливає незадовго до запуску пристрою.

Таким чином, можна припустити, що Galaxy Fit 3 буде випущено в найближчі тижні або місяці. З огляду на те, що запуск серії Samsung Galaxy S24 очікується всього за місяць, є ймовірність, що Galaxy Fit 3 буде представлений разом з новими флагманськими телефонами.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: