Хакери навчилися переконувати людей, що смартфон не зламаний

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Зловмисник навчився переконувати власників iPhone в тому, що зі смартфоном все в порядку в разі злому. У той же час вразливості нульового рівня та експлойти з нульовим клацанням можуть заражати телефони. Про це повідомляє Apple Insider.

Реклама

Шахрай може імітувати, що пристрій переведено в режим блокування. В цьому випадку попередня перевірка посилань і файлів в повідомленні припиниться, дзвінки і незнайомі номери будуть заблоковані. Насправді ця функція повинна запобігати цілеспрямованим атакам хакерів. Ви можете відображати попередження та підказки, характерні для цього режиму. Люди думають, що їх смартфон знаходиться в безпечному режимі, але насправді він не захищений.

Ви можете встановити втручання третьої сторони, перезапустивши систему або простір користувача за допомогою спеціального програмного забезпечення безпеки.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: