Uklon запускає кур’єрську доставку для бізнесу: що потрібно знати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Український сервіс таксі Uklon впроваджує новий сервіс кур’єрської доставки для бізнес-клієнтів, починаючи з Києва.

Реклама

Перші партнери вже тестують новий функціонал Uklon Delivery, який дозволяє кур’єрам доставляти їжу, продукти, документи та інші товари від партнерів, якщо їх вага не перевищує 10 кг. Доставка відбувається протягом години, а кур’єри використовують мототранспорт та брендовані термосумки.

Наразі цей сервіс доступний лише для B2B клієнтів, але у майбутньому планується розширення його до всіх користувачів пасажирського додатку Uklon.

За словами Олександра Білоусова, керівника Uklon Delivery, вони вже мають досвід у райдшерингу та B2B сегменті, і тепер, запускаючи новий сервіс, планують залучити перших партнерів для подальшого розвитку функціоналу кур’єрської доставки.

Зазначимо, що Uklon вже пропонує доставку для всіх клієнтів, але це стосується лише доставки, здійсненої водіями без вручення товару в приміщення.

“У нас гарна експертиза в райдшерингу та B2B сегменті. Вже довгий час Uklon Delivery допомагає іншим бізнесам з логістикою, здійснюючи швидку доставку замовлень. Наразі ми підключаємо перших партнерів — за результатами співпраці та за відгуками наших клієнтів будемо розвивати функціонал кур’єрської доставки вже для всіх користувачів сервісу Uklon. Спершу це буде Київ, але у майбутньому розглядаємо розширення географії,” — зазначив Білоусов.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоuklon

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: