Messenger від Facebook впроваджує наскрізне шифрування повідомлень та дзвінків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meta реалізує наскрізне шифрування для чатів і дзвінків у Messenger, але messenger може зайняти деякий час, щоб повністю перейти на Шифрування за замовчуванням.

Зверніть увагу, що при включенні наскрізного шифрування тільки користувачі, які відправляють повідомлення один одному в Messenger, можуть бачити його вміст.

Зашифрований чат вперше був представлений в Messenger як опція в 2016 році, але після тривалої розробки наскрізне шифрування повідомлень і виклик розмов між двома людьми в майбутньому стане стандартом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Потрібні були роки, тому що ми не поспішали, щоб зробити це правильно. Наші інженери, криптографи, дизайнери, експерти з політики і менеджери по продуктам докладали невтомних зусиль, щоб відновити функціональність месенджера з нуля” – Сказала Лоредана Клісан, віце-президент Messenger.

За її словами, користувачі не жертвують функцією месенджера при використанні зашифрованого чату. Отже, вони все ще можуть використовувати такі речі, як теми та реакції користувачів.

Однак Крісан підкреслює, що для переходу всіх чатів Messenger на Шифрування за замовчуванням може знадобитися “деякий час”.

Якщо ви ввімкнете шифрування за замовчуванням, Meta не тільки не зможе переглядати вміст більшості чатів messenger, але й не зможе передавати їх правоохоронним органам.

“Це хороший крок, але наскрізне шифрування для групового чату Messenger поки що залишається варіантом. Публікації в Instagram також не зашифровані за замовчуванням, але Meta заявила, що це відбудеться незабаром після запуску приватного чату Messenger за замовчуванням 8 травня”,- йдеться в повідомленні.

Воно прикріплено. У 2029 році генеральний директор Марк Цукерберг оголосив про намір компанії перейти на зашифровані повідомлення в додатках для обміну повідомленнями.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.