Apple випустить дві моделі iPad Air і дві OLED-моделі iPad Pro на початку наступного року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, щоб стимулювати зниження продажів iPad, компанія Apple планує масштабне оновлення лінійки пристроїв на початку 2024 року. Apple планує випустити нові моделі iPad Air і iPad Pro, які отримають помітні зміни.

iPad Air вперше буде випускатися в двох розмірах, як і iPad Pro. Менша модель, як і раніше, матиме розмір 10,9 дюйма, а більша – 12,9 дюйма, як і iPad Pro. Apple прагне забезпечити більшу різноманітність між розміром екрана і ціною. 12,9-дюймовий iPad Air стане більш доступним, ніж 12,9-дюймовий iPad Pro.

Моделі iPad Pro 2024 року будуть оснащені OLED-дисплеями, що станеться вперше в лінійці iPad. Apple вже використовувала технологію OLED в iPhone і Apple Watch, але великі OLED-екрани коштують дорожче. Порівняно з LED або mini-LED, OLED забезпечує більш глибокий чорний колір і більш яскраві кольори. OLED-дисплеї будуть доступні тільки в лінійці Pro, а в iPad Air, як і раніше, будуть використовуватися стандартні дисплеї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гурман стверджує, що старша версія iPad Pro буде оснащена новим чипом M3, який Apple представила на початку цього року. M3 побудований за 3-нанометровою технологією, і порівняно з чипом M2, який зараз використовується в iPad Pro, помітно поліпшить графіку.

Apple оновить iPad mini і звичайний iPad у 2024 році, але поки незрозуміло, чи будуть ці планшети представлені в той самий час, що й iPad Pro і iPad Air.

Разом з оновленими iPad компанія Apple планує представити новий Apple Pencil і нові Magic Keyboards. З чуток, модернізовані клавіатури матимуть міцну рамку з алюмінію, що дасть змогу iPad більше бути схожим на ноутбук.

У 2023 році не було випущено жодного iPad, що стало першим випадком, коли Apple не представила новий планшет протягом календарного року. Доходи від продажів iPad у 2023 році склали $28,3 млрд, що менше, ніж $29,3 млрд у 2022 році.

Очікується, що нові моделі iPad Air і iPad Pro, а також супутні аксесуари до них буде представлено приблизно наприкінці березня, тоді ж Apple планує випустити iOS 17.4 і iPadOS 17.4. Найімовірніше, компанія проведе березневий захід, на якому представить пристрої.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.