Український застосунок “Повітряна тривога” визнаний кращим на британській премії Security & Fire Excellence Awards

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Застосунок “Повітряна тривога” від Ajax Systems, створений у співпраці з Stfalcon, отримав престижну нагороду на щорічної британської премії Security & Fire Excellence Awards. Це інноваційне рішення у галузі безпеки, яке допомагає інформувати громадян про потенційні небезпеки в разі воєнних загроз.

Реклама

За даними пресслужби Ajax Systems, застосунок “Повітряна тривога” був визнаний переможцем в номінації “Ініціатива року в галузі охорони або пожежної безпеки”. Розроблений для оперативного реагування на п’ять типів загроз, від повітряних тривог до хімічної та радіаційної небезпеки, застосунок вже завантажили понад 24 мільйони разів.

“Повітряна тривога” відтворює роль вуличних сирен, дублюючи їхні звуки через сповіщення у застосунку. Це особливо важливо для мешканців невеликих населених пунктів, де сигнали не завжди чутно. Крім того, застосунок планує розширити свій функціонал, додаючи контент про музеї та галереї у майбутньому.

“Для нас велика честь отримати таку престижну нагороду у світі безпеки. Це визнання нашої непохитної відданості інноваціям, сталому розвитку та соціальній відповідальності. Застосунок ‘Повітряна тривога’ є свідченням нашого прагнення створювати рішення, які не лише підвищують стандарти безпеки, але й позитивно впливають на світ”, – зазначив Валентин Гриценко, CMO Ajax Systems.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAjax Systems

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ