WhatsApp може видалити ваш акаунт і все листування: як цього уникнути

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Користувачі WhatsApp помітили неприємну особливість месенджера: в якийсь момент увійти в акаунт може не вийти, а якщо зареєструватися знову, список чатів виявиться порожнім, оскільки все листування зникло. Таке відбувається, якщо деякий час не користуватися сервісом і не запускати додаток.

Реклама

WhatsApp остаточно видаляє акаунт через 120 днів бездіяльності (про що зазначено в умовах використання), причому змінити цей термін неможливо. У Telegram автовидалення теж є, але воно працює інакше: можна зайти в налаштування і вибрати, через який час відсутності активності обліковий запис буде видалено (від одного місяця до року).

WhatsApp не сповіщає про майбутнє видалення облікового запису, тож це може стати неприємним сюрпризом. Убезпечити себе досить просто, достатньо періодично запускати застосунок і виходити з нього (важливо, щоб при цьому на смартфоні був підключений інтернет). Можна нікому не писати, навіть просто вхід у застосунок реєструється як активність, яка відтерміновує видалення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: