Apple запустить кредитну картку в усьому світі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За інформацією оглядача агенції Марка Гурмана, Apple може об’єднатися з банком Chase, щоб перезапустити карту Apple Card. Таким чином, IT-гігант замінить партнера – раніше стало відомо, що корпорація Тіма Кука припинить відносини з організацією Goldman Sachs, яка виступала емітентом картки.

Реклама

Гурман припустив, що нова кредитна картка буде доступна у всьому світі, а не тільки в США, як Apple Card. Фахівець зазначив, що, по-перше, Chase працює із платіжною системою MasterCard, тому впровадження виявиться плавним. По-друге, Chase як банк зберігає близько 60 мільярдів доларів, що належать Apple, і раніше був одним із головних партнерів сервісу Apple Pay.

Однак Гурман наголосив, що хоч Chase і працює в 60 країнах світу, компанія сконцентрована на корпоративних клієнтах. Apple запускала свою картку як продукт для фізичних осіб.

У липні стало відомо, що фінансовий конгломерат Goldman Sachs планував відмовитися від співпраці з Apple. За інформацією The Wall Street Journal, у корпорації незадоволені спільними продуктами Apple Card.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ