ПриватБанк роздасть клієнтам павербанки та зарядні станції: як отримати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомили українцям на сайті ПриватБанку в соціальній мережі, фінансова установа готова допомога своїм клієнтам, а саме – роздасть для підтримки малого бізнесу павербанки та зарядні станції.

Отже, як зазначили у повідомленні, що ПриватБанк підзарядить малий бізнес разом із “Терміналом”.

Українські підприємці та малий бізнес у грудні можуть не лише за лічені хвилини почати приймати безготівкові оплати за допомогою смартфона та додатку ПриватБанку “Термінал”, а й отримати павербанки чи зарядну станцію для стабільної роботи бізнесу взимку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомив керівник Напряму торговельного еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, з початку грудня до 1 січня 2024 року діє нова акція на підтримку бізнесу від ПриватБанку та Visa, яка дає шанс на підзарядку всім новим користувачам програми Термінал, які протягом місяця активно користуватимуться сервісом. для отримання оплати за товари та послуги.

Взяти участь в акції можуть юридичні особи та фізичні особи – підприємці з відкритим у ПриватБанку поточним рахунком у національній валюті, які вперше завантажили мобільний додаток «Термінал» протягом акції.

Серед усіх учасників за підсумками акції буде розіграно 70 Apple MagSafe Battery та 4 підзарядні ситанції EcoFlow DELTA mini.

Щоб стати учасником акції, варто зареєструватися за посиланням ( https://newpromos.privatbank.ua/daruyemo_enerhiyu_dlya_pidtrymky_biznesu_razom_z_Visa ), скачати додаток «Термінал» на базі iOS або Android0, зареєструватися в особистому кабінеті та в період проведення а0 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.