У смартфонах Samsung Galaxy S25 і S25+ в майбутньому можуть не використовуватися власні датчики камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Цього року Samsung представила 50-мегапіксельний сенсор ISOCELL GN5 в Galaxy S22 і S22+, а також аналогічний 50-мегапіксельний сенсор GN3 в Galaxy S23 і S23+. Очікується, що той самий 50-мегапіксельний сенсор буде повторно використаний в Galaxy S24 і S24+, але нова інформація свідчить про те, що Galaxy S25 і S25+ можуть відмовитися від сенсора Samsung і використовувати сенсор Sony.

Реклама

Нова інформація надійшла від @Tech_Reve, надійного джерела з солідним послужним списком чуток про Samsung, оскільки до запуску серії S25 ще більше року, тому конкретні деталі про сенсор камери, про який йде мова, невідомі.

Також ходять чутки, що Samsung розробляє для S25 Ultra новий 200-мегапіксельний 1-дюймовий сенсор ISOCELL з пікселями 0,8 мкм, двопіксельним автофокусом і сенсорним зумом. Єдині інші чутки, відомі про серію Galaxy S25, стосуються чіпсету Exynos 2500, який, як очікується, буде оснащений 10-ядерним процесором, виготовленим за 3-нм технологічним процесом Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: