У WhatsApp для iOS з’явилася функція відправки фото та відео в оригінальній якості

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У месенджері WhatsApp для операційної системи iOS з’явилася нова функція, яка дозволяє відправляти фотографії та відео в оригінальній якості без стиснення. Нагадаємо, цього літа всім користувачам програми стала доступна можливість відправлення HD-фото та відео. А тепер у версії WhatsApp 23.24.73 для iOS можна відправити медіафайл в оригінальній якості, функція запрацює у всіх користувачів протягом кількох тижнів.

Реклама

При цьому зображення чи відеоролик потрібно пересилати саме доданим файлом, його розмір обмежений 2 ГБ. При надсиланні такого файлу його прев’ю не відображатиметься у чаті, але документ можна відкрити та переглянути прямо у WhatsApp. Відомо, що команда месенджера вже тестує аналогічне нововведення і у версії для ОС Android, ймовірно, воно теж скоро буде доступне всім користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: