Клієнти в захваті від того, що ПриватБанк розповів про глобальне оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Державний Приватбанк розширює мережу відділень у Хмельницькій області.

Так, “Приват” оновлює свою мережу в різних регіонах країни: у понеділок, 4 грудня, банк відкрив нове відділення за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Собольна, 4.

Як повідомляє прес-служба банку, нове відділення стане центром кредитування мікро-, малого та середнього бізнесу, оскільки кредитування наразі є дуже важливим для економіки країни. Клієнти відділення матимуть доступ до сейфів для зберігання цінностей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі ПриватБанк має мережу з понад 1 100 відділень; понад 22 мільйони клієнтів мають рахунки в ПриватБанку. Банк здійснює близько 60% транзакцій в Україні, обслуговує половину всіх платіжних карток, випущених в країні, і 40% депозитів всієї банківської системи зосереджені в “Приваті”.

Раніше банк належав бізнесмену Ігорю Коломойському, але був націоналізований у 2016 році в рамках реструктуризації банківської системи. Коломойському та Геннадію Боголюбову, колишнім власникам “Привату”, вдалося вивести з банку 5,5 мільярдів доларів США через його кіпрську філію. Відтоді Кабінет Міністрів України володіє 100% акцій, а сама установа має статус державного банку.

“В умовах воєнного стану в Україні, тривалої невизначеності та необхідності підтримувати співробітників, клієнтів і малий та середній бізнес, Приватбанк закінчив 2022 рік із чистим прибутком 30,25 млрд грн. Це попередні дані до того, як зовнішні аудитори перевірили річну фінансову звітність банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.