Покупці iPhone 15 Pro Max масово отримують підробки прямо від Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі збільшується кількість скарг покупців свіжих айфонів. Про них пише Phone Arena.

Раніше ми розповідали історію хлопця, який замовив на сайті Apple новенький iPhone 15 Pro Max і отримав фейковий айфон на андроїді. Схоже, що випадок не поодинокий: все більше покупців повідомляють про подібні підміни.

Здебільшого на фатальну доставку скаржаться жителі Великої Британії, причому тільки ті, хто замовляє найдорожчу модель у лінійці iPhone 15 Pro Max. Наприклад, покупець, який називає себе “Роб Вістлер” з обуренням написав:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Я замовив iPhone 15 Pro Max у кольорі Blue Titanium і отримав підроблений iPhone 14 Pro Max – це з’ясувалося після того, як я відкрив коробку і побачив порт Lightning на внизу замість USB-C! Повідомили в Apple, повідомили в поліцію, повідомили в Barclays. Нікого це не хвилює, і мені сказали, що після двох розслідувань Apple і одного розслідування Barclays ніяких подальших дій зроблено не буде, ніяких відшкодувань, ніякої заміни”.

Інші скарги виглядають схожим чином, щоправда, декому замість 15 Pro Max навіть прийшов оригінальний iPhone 14 Pro Max, але це ніяк не реабілітує ситуацію. Постраждалі підозрюють “крота” у службі доставки, з якою співпрацює Apple.

“Мене турбує, що вони зв’язалися з кур’єром і повірили, що ніхто з боку доставки не торкався смартфона, тож Apple тепер доходить висновку, що це, мабуть, я намагаюся їх обдурити. Зрозуміло, вони бачать, де 15 Pro Max був активований. Не можу повірити, що я купив телефон за 1200 фунтів стерлінгів, отримав не той товар і просто мушу прийняти його”, – каже Chris-J-88.

Цей користувач вирішив надіслати електронного листа самому Тіму Куку; у ньому він описав усі деталі покупки, а також додав фото. У результаті з ним зв’язалися представники європейської філії Apple і надіслали йому справжній iPhone 15 Pro Max. Інші постраждалі так і залишаються без компенсації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.