Командир ударної роти БпЛА призначений головою Держспецзв’язку: що чекає Україну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Український військовий Юрій Мироненко, нагороджений нагрудним знаком “Срібний хрест” за свою службу, тепер обійматиме посаду голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. Рішення прийнято на засіданні уряду 1 грудня, повідомляє Держспецзв’язку.

До цього Мироненко виконував обов’язки командира ударної роти безпілотних літальних апаратів (БпЛА) на Запорізькому напрямку. Новий голова є фахівцем у сфері високоточних технологій та безпеки і вже встиг зарекомендувати себе у військовій справі.

Михайло Федоров, віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, висунув завдання Мироненку провести аудит роботи Держспецзв’язку. Відповідно до зобов’язань, новий голова повинен розробити план розвитку служби.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Юрій Мироненко замінив на посаді Юрія Щиголя, якого підозрюють у незаконному привласненні 62 млн грн. В його будинку правоохоронці виявили значну суму готівки та криптовалюту.

Новий керівник Держспецзв’язку має за мету не лише продовжити роботу попередника, а й здійснити інновації для забезпечення ефективного функціонування служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.