Найкращі девайси для геймерів від компанії Lorgar

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Якщо ваша близька людина є фанатом віртуальних баталій, напередодні прийдешніх свят виникає питання, що можна подарувати геймеру, щоб відповідний презент був для кіберспортсмена бажаним і приніс йому радість. Ця стаття містить декілька підказок про те, що подарувати геймеру, прочитавши її, ви обов’язково знайдете ідеальний варіант.

Реклама

Ігрова миша Stricter 579

Купити тут

Ергономічний дизайн у поєднанні з класичними розмірами і невеликою вагою зводить до мінімуму час, що витрачається на освоєння Stricter 579. Ніжки миші виготовлені з 100% PTFE і забезпечують плавне ковзання. Гнучкий і міцний силіконовий кабель додатково оптимізує зручність переміщення.

Завдяки вдосконаленому сенсору Pixart PMW3336 з роздільною здатністю 12 000 точок на дюйм ця витончена і міцна миша забезпечує точність, як ніколи раніше. OLED-екран, дев’ять програмованих кнопок із вражаючим життєвим циклом у 50 мільйонів натискань для лівої та правої кнопок, два перемикачі з регулюванням сили та синхронізоване RGB підсвічування зможуть вивести персоналізацію на неперевершений рівень. LORGAR WP – Професійне програмне забезпечення, що збільшує функціональність продукту та збагатить ваш ігровий досвід.

Ігровий килимок STELLER 919

Купити тут

Килимок для миші Lorgar Steller повністю змінить вашу ігрову систему. Поверхня може бути “ковзка” з волокном з низьким опором робить ваші рухи швидкими і точними. Не турбуйтеся про сумісність-поверхня Steller підходить для всіх типів датчиків. Незалежно від того, наскільки активні ваші рухи, килимок залишатиметься на місці завдяки міцній гумовій основі, що не ковзає.

Килимок для миші оснащений відмінним RGB-підсвічуванням, але одних слів недостатньо, потрібно переконатися в цьому на практиці. Підключіть килимок для миші Stellar до вашої ігрової системи через USB і налаштуйте його за допомогою програмного забезпечення Lorgar WP Gameware. При цьому він синхронізується з сумісним пристроєм Lorgar, таким як миша Lorgar. Тепер ви отримаєте вражаюче та синхронізоване освітлення, яке виглядає неперевершено.

Ігрова гарнітура NOAH 101

Купити тут

Ця модель оснащена високоякісними 40-міліметровими динаміками, які забезпечують чистий і чудовий звук. Ви можете налаштувати висувний мікрофон відповідно до природних контурів свого обличчя. Коли мікрофон вам не потрібний, його зручно та швидко можна сховати назад у гарнітуру Для зручності налаштування звуку навушники оснащені механічною кнопкою відключення звуку і коліщатком регулювання гучності.

Завдяки регульованому розміру Noah 101 ця гарнітура підійде під будь-яку форму голови. Тепер навіть при найдовших ігрових сесіях ви не будете відчувати дискомфорту, адже гарнітура оснащена великими м’якими амбушюрами з PU шкіри. Попрощайтеся з болем і дискомфортом під час тривалого сеансу. Крім того, гарнітуру можна скласти, покласти в рюкзак і зручно носити з собою.

Noah 101 доступний у двох кольорах: строгому чорному та мінімалістичному білому. Під’єднати гарнітуру Noah 101 можна до 3.5-мм міні джек за допомогою кабелю довжиною 2 метри, що входить у комплект і насолоджуйтесь грою. Ніяких клопотів. У комплекті, також, є перехідник-спліттер!

Висновок:

У нашому списку ми відібрали товари ті що найбільше підійшли нам, але у компанії Lorgar великий список продукції від миші, клавіатури до крісла і контрелерів.

Головний слоган компанії Lorgar “PLAY GAME. LIVE LIFE.” І ми готові підтвердити це, і якщо ви геймер продукція цієї компанії саме для вас. Компанії Lorgar розробляємо високоякісні ігрові пристрої та виготовляє їх із найкращих матеріалів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: