Вже з 4 грудня: Київстар попередив своїх абонентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З понеділка, 4 грудня цього року, пасажири Укрзалізниці, які користуються програмою лояльності “Друзі Заліза”, зможуть обміняти обійми на одну з найкращих пропозицій від Київстар TV.

З понеділка, 4 грудня цього року, пасажири Укрзалізниці, які користуються програмою лояльності “Друзі Заліза”, зможуть обміняти обійми на одну з найкращих пропозицій “Київстар TV”.

Пропонуються наступні бонуси: 1 500 обіймів та пакет “Мегахіт” на 14 днів на “Київстар ТБ “*. Пакети “Мегахіт” включають понад 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів, шоу, подкастів та ексклюзивів від міжнародних студій та вітчизняного виробництва. Доступ до проектів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отримайте 2 750 обіймів** протягом 30 днів з “Київстар ТБ” з пакетом “Преміальний HD”. Пакет “Преміальний HD” надає доступ до близько 370 телеканалів та понад 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів, передач, подкастів та ексклюзивних проектів від міжнародних кіностудій та вітчизняних виробників.

Тож як українці обіймають Укрзалізницю? Все просто: одне обіймання за кожен пройдений кілометр.

Коли клієнти обмінюють зібрані обійми на пропозиції “Київстар”, вони отримують промокод. Мобільні оператори все враховують, і українці можуть взяти участь в акції та стати клієнтами з такими ж правами, як і клієнти “Київстар”, навіть якщо вони користуються послугами інших операторів.

Для активації промокоду на Київстар ТБ необхідно:

  • завантажити програму Київстар ТВ на пристрій або відкрийте сайт;
  • пройдіть авторизацію по телефону
  • у розділі профіль виберіть ввести промокод і пропишіть його в полі, натисніть Далі.

Не потрібно підключати одночасно кілька промокодів, адже кожен наступний анулює дію попереднього.

Активувати електронний сертифікат на послуги платформи Київстар ТБ можуть усі абоненти Київстар, окрім користувачів FTTB та тарифних планів лінійки Все разом.

Український мобільний оператор «Київстар» у другому кварталі 2023 року наростив гривневий виторг на 16,8% порівняно з аналогічним періодом 2022 року – до 8,609 млрд грн (у доларах зменшився на 6,5% – до $235 млн). Кількість користувачів 4G «Київстар» досягла 13,1 млн осіб (+13,5% порівняно з минулим роком) і тепер становить 54,3% загальної абонентської бази (+7,7 п.п. порівняно з минулим роком) .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.