Стали відомі нові подробиці про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: час геймплею та кількість кінцівок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля розкрили нові подробиці про довгоочікувану гру, в якій обіцяють не лише захопливий сюжет, але й різноманітність в кінцевих варіантах. Гравець матиме можливість насолоджуватися принаймні 40 годинами геймплею та вибирати серед 4 різних кінцівок.

За словами керівника проєкту Євгена Григоровича та виконавчої продюсерки Марії Григорович, гравець може вибирати, вирішуючи кожен крок під час гри, що вразливо вплине на розвиток подій та завершення.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl обіцяє повноцінний режим невидимості (stealth), можливість знищення перешкод у грі та реалістичну систему освітлення. Розробники відзначають, що вони використовують нові технології, такі як рушій Unreal 5, для створення великого безшовного відкритого світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо системних вимог, гра буде доступна на Xbox Series X та Xbox Series S, зусиллями розробників вдалося досягти стабільних 60 fps у режимі продуктивності. На ПК гру можна буде запустити навіть на GTX 1060 з мінімальними налаштуваннями графіки.

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2 заплановано на I квартал 2024 року, а гравці вже чекають на можливість зануритися в атмосферний і по-справжньому величезний світ. Також нагадуємо, що сьогодні S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля була визнана найочікуванішою грою за версією PC Gaming Show.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.