Українські хакери Hdr0 списали борги українців перед Севастопольським водоканалом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українська хакерська група Hdr0 взяла на себе відповідальність за вторгнення в електронну систему Севастопольського водоканалу. Патріотично налаштовані хакери вирішили здійснити цей крок як своєрідний подарунок українцям, які перебувають під окупацією. За два місяці вони змінювали дані лічильників водоканалу, а 30 листопада здійснили велике обнулення боргів перед водопостачальником.

Hdr0 оголосили, що від імені України пробачили всі борги українських користувачів з українськими e-mail за послуги Севастопольського водоканалу. Однак, вони залишили борги для користувачів з російськими e-mail, сподіваючись, що це заохотить “руснявих переселенців” розраховуватися за воду за “справедливою ціною”.

Хоча вчинок хакерів може викликати різні реакції, він став своєрідною відзнакою патріотичної кіберборотьби та викликом для окупантів. Представники Hdr0 висловили надію, що ця акція також привертає увагу до проблеми окупації та підтримує дух українців у складний період.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОHdr0

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.