WhatsApp додає нову функцію секретного коду для захисту чатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленням від WhatsApp, нещодавно було оголошено про невелике, але значуще оновлення, яке додатково вдосконалить конфіденційність та безпеку програми. Вводиться функція секретного коду, яка дозволяє користувачам захищати чати, забезпечуючи додатковий рівень безпеки.

Функція секретного коду надає користувачам можливість встановити унікальні паролі для захисту чатів, відмінні від паролів, що використовуються для розблокування їх пристроїв. Більше того, тепер у новій версії WhatsApp користувачі можуть приховати папку “Заблоковані чати” зі списку чатів.

Це додаткова функція, тому все ще можна вибирати, щоб усі заблоковані чати або деякі з них відображалися в списку чатів. Ще одне зручне оновлення полягає у можливості блокування чатів після їхнього оновлення. Раніше для блокування чату необхідно було зайти в налаштування, проте в останній версії WhatsApp достатньо натиснути та утримувати чат у списку, щоб заблокувати його, без необхідності додаткових дій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За інформацією від WhatsApp, функція секретного коду вже активно впроваджується, але протягом кількох місяців потрібен час, щоб вона стала доступною у всіх регіонах світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.