Подарунки кожні шість днів: “Київстар” дивує абонентів небаченою щедрістю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програма лояльності “Це від серця” в рамках сервісу “Мій Київстар ” пропонує абонентам виконувати прості завдання та отримувати за це подарунки, такі як додаткові пакети послуг, хвилини, мегабайти та знижки, пише сайт компанії.

Усі абоненти, які з 29 листопада по 25 грудня 2023 року беруть участь у грі “Це від серця” або поповнюють рахунок на суму від 100 гривень одним платежем у “Мій Київстар”, автоматично стають учасниками щотижневого розіграшу MacBook.

Щотижня протягом таких періодів визначатиметься переможець:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • 29 листопада – 5 грудня 2023;
  • 06-12 грудня 2023;
  • 13-19 грудня 2023;
  • 20-25 грудня 2023 року.

Акція проходить по всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій. Проведення акції на території конфлікту може бути обмеженим.

Офіційні правила акції доступні на сайті “Мій Київстар”. Сервіс “Мій Київстар” – це мобільний додаток для самостійного керування номером, аналізу витрат та послуг, підключення/відключення послуг та зміни тарифів. Тут можна безкоштовно поповнювати рахунок та багато іншого. Київстар і надалі радуватиме абонентів різноманітними вигідними акціями для користувачів програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.