Розробка власних 5G-модемів Apple зайшла в глухий кут

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу кілька авторитетних джерел повідомляють, що Apple припинила розробку власних 5G-модемів після кількох невдалих спроб удосконалити модуль зв’язку.

Джерела в ланцюжку поставок, пов’язані з виробництвом мікросхем для модемів Apple, стверджують, що компанії довелося згорнути розробку через низку проблем зі стабільністю сигналу.

Цікаво, що у вересні журналісти The Wall Street Journal розповіли про проблеми, з якими зіткнулася Apple при розробці власних модемів. Зокрема, вони відзначили «нереалістичними цілями, неадекватне розуміння пов’язаних із цим проблем та непридатні прототипи».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, виробник iPhone придбав велику частину бізнесу Intel з виробництва модемів для смартфонів у 2019 році, а також найняв понад тисячу інженерів із Qualcomm. Спочатку Apple хотіла перейти на власні модеми до осені 2023, але, мабуть, не доля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.