Стосується всіх, хто виїхав за кордон: у ПриватБанку зробили важливу заяву

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найчастіше клієнти фінансової установи ПриватБанк замовляють доставку банківських карт в Польщу, Німеччину і Чехію. Про це повідомляється на сторінці Приватбанку в Telegram-каналі.

З моменту введення доставки карт за кордон в 10-му місяці цього року клієнти ПриватБанку вже замовили 23 100 карт, з яких понад 20 807 були доставлені.

За словами Дмитра Мусієнка, співробітника роздрібного підрозділу Приватбанку, згідно зі статистикою фінансових установ, більше половини, це 56% карт, замовляються клієнтами з доставкою в Польщу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже 27,9% банківських карт, 3/1, доставляються “Новою Поштою” не тільки в Німеччину, але і в топ-3 країн, де найчастіше замовляють карти Приватбанку, і доставляються в Чехію.

Найчастіше жінки замовляють доставку карт Приватбанку за кордон, але замовлення від чоловіків складають більше 3 до 1. Молодь найбільш активно користується можливістю доставки карток за кордон-майже 40% послуг банку надається клієнтами у віковій групі від 18 до 35 років.

Кожне третє замовлення на доставку банківських карток здійснюють українці віком від 36 до 45 років, а активним одержувачем картки є клієнт старшого покоління.

Варто пам’ятати, що замовлення банківської карти з доставкою за кордон вже доступний в додатку Privat24. Ви можете отримати картку Приватбанку через кур’єра Nova Post за будь-якою адресою в Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії та Румунії.

До кінця 2024 року 1 доставка банківських карт Приватбанку клієнтам за межами України буде безкоштовною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.