Euvic Group вкладає в українські IT-компанії: Artkai – перша з ухваленою мажоритарною часткою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Польська IT-компанія Euvic Group здійснила стратегічний крок, придбавши мажоритарну частку українського постачальника програмного забезпечення Artkai. За інформацією Forbes, це вже друга угода для Euvic Group в Україні, після придбання частки в Exoft.

Реклама

Euvic Group, яка налічує близько 6000 працівників, планує не тільки розвивати Artkai, а й інвестувати в інші українські IT-компанії. Поєднання з Euvic Group відкриє нові ринки та дозволить Artkai розширити свою клієнтську базу.

За словами Єгора Шакали, співзасновника Artkai, об’єднання з польською компанією стане кроком у напрямку спільного зростання. Це також сприятиме створенню екосистеми, подібної тій, яку вже має Euvic Group в Польщі.

Хоча сума угоди не розголошена, експерти оцінюють Artkai приблизно в $5 млн. Важливо відзначити, що Euvic Group обирає високі мультиплікатори EBITDA, демонструючи впевненість у стабільності та потенціалі українського ринку.

Польська компанія має плани здійснити ще низку інвестицій в українські IT-компанії, зокрема тих, які спеціалізуються на net- та веброзробці та мають ефективні команди розміром 50–150 осіб.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоForbes

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: