Благородний вчинок monobank: як картка банку врятувала життя зниклому українцю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співзасновник monobank, Олег Гороховський, розкрив історію про вражаючий вчинок гуманності, який став можливим завдяки картці банку та блискавичній реакції його команди.

Все розпочалося з листа від німецької клініки, яка повідомила, що до них потрапив українець у критичному стані, несвідомий та підключений до апарату штучної вентиляції легень. Здивування викликає той факт, що він був визнаний зниклим безвісти.

Однак завдяки допомозі monobank, співробітники якого виявилися як завжди на висоті, цей чоловік був ідентифікований за номером його банківської картки. З’ясувалося, що він зник безвісти із баз даних МВС.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Детальний аналіз його банківського профілю допоміг виявити перекази на картку під контактом “Мама”. Отримавши цю інформацію, monobank оперативно сповістив відповідні державні органи України, що дозволило встановити зв’язок з родичами чоловіка.

«Нас запевнили, що клієнту буде надана необхідна допомога нашим консульством і він возз’єднається з сім’єю, коли одужає. Сім’я раніше не мала з ним зв’язку – довгий час він вважався зниклим безвісти». – написав Гороховський.

Ця історія стала прикладом того, як людська доброта та ефективність команди банку можуть змінювати життя, навіть у найскладніших ситуаціях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.