Huawei запустила попередні замовлення на свій перший роутер із підтримкою Wi-Fi 7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Huawei вступила в нове покоління бездротового зв’язку, запустивши передзамовлення на свій перший роутер, що підтримує стандарт Wi-Fi 7.

Реклама

Новинка, що отримала назву Huawei BE3 Pro, обіцяє перевернути уявлення про швидкість і стабільність бездротового інтернету.

Huawei BE3 Pro оснащений чотирьохядерною технологією Wi-Fi 7, завдяки якій досягається вражаюча швидкість з’єднання до 3600 Мбіт/с.

Роутер пропонується в двох версіях: базова модель з портом 1000M пропонується за ціною 399 юанів (близько 2000 гривень), а більш просунута версія з портом 2500M обійдеться в 499 юанів (близько 2500 гривень).

Особливістю Huawei BE3 Pro є підтримка двох діапазонів 2.4 ГГц і 5 ГГц з можливістю їхнього спільного використання, що дає змогу досягати загальної швидкості до 3570 Мбіт/с. Це означає, що швидкість завантаження збільшується на 81%, а затримки в мережі знижуються на 52%.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: